News

Suomen New Yorkin kulttuuri-instituutin säätiö hakee osa-aikaista asiamiestä

Finnish Cultural Institute in New York is seeking Administrative Director to oversee its operations in Finland (application info in Finnish).

Suomen New Yorkin kulttuuri-instituutin säätiö etsii osa-aikaista (n. 18 h/vko) asiamiestä vakituiseen työsuhteeseen säätiön Helsingin toimistolle. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Asiamiehen tehtävänä on hoitaa säätiön ja sen ylläpitämän Suomen New Yorkin kulttuuri-instituutin taloushallintoon kuuluvia asioita Suomessa sekä säätiön yleishallintoa. Asiamies toimii säätiön hallituksen esittelijänä ja sihteerinä. Hän huolehtii hallituksen päätösten toimeenpanemisesta, koordinoi säätiön hallituksen ja instituutin välistä toimintaa sekä ylläpitää yhteyksiä kotimaisiin sidosryhmiin ja opetus- ja kulttuuriministeriöön.  

Toivomme hakijalta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

  • hyvää kokemusta taloushallinnosta

  • kokemusta julkisrahoitteisen säätiön tai yhdistyksen hallinnosta

  • erittäin hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisua

  • itsenäisyyttä ja itsensä johtamista sekä joustavuutta työajoissa

  • hyviä yhteistyötaitoja

  • kiinnostusta kuvataidetta, designia ja arkkitehtuuria kohtaan

Hakemukseen liitetään ansioluettelo. Hakijoita pyydetään ilmoittamaan hakemuksen yhteydessä myös palkkatoivomuksensa.

Lisätietoja antavat asiamies Eeva Talvitie (talvitie@fciny.org / puh. 050-3812437, puhelinaika ke 17.4. klo 10–12 ja ti 23.4. klo 13–15,) ja puheenjohtaja Esa Laaksonen (esa.laaksonen@alvaraalto.fi / puh. 050-5557330, puhelinaika ti 16.4. klo 10–12 ja ke 24.4. klo 10–12,)

Hakemukset toimitetaan viimeistään 28.4. sähköpostitse mieluiten yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen rekry@fciny.org.

Suomen New Yorkin kulttuuri-instituutti toimii nykytaiteen, designin ja arkkitehtuurin aloilla luoden yhteyksiä suomalaisten ja amerikkalaisten ammattilaisten, organisaatioiden ja yleisöjen välille. Instituutti ylläpitää taiteilijaresidenssiohjelmaa, tuottaa ja järjestää näyttelyitä ja tapahtumia sekä viestii pohjoisamerikkalaiselle yleisölle suomalaisesta kuvataiteesta, designista ja arkkitehtuurista.

 Lisätietoa säätiöstä ja instituutista: www.fciny.org

Tweet